Bag om KI:PE

Idéen bag

Du har nok hørt det før; "du skal træne i 10.000 timer, hvis du vil specialisere dig i noget." Men handler det kun om den tid og de gentagelser, du laver? Eller handler det i lige så høj grad om den kvalitet og intensitet, du lægger i hver gentagelse. Hos KI:PE er vi overbeviste om, at du selvfølgelig skal træne hårdt og meget, før du rigtig kan specialisere dig, men vi er heller ikke i tvivl om, at du kan få mere ud af din træning ved at øge intensiteten af de respektive stimuli, du udsættes for. Vi forsøger at sammenkoble en række forskellige træningsinterventioner med udgangspunkt i menneskets naturlige bevægemønster. Det har efter to års udvikling ført til en revolutionerende sammensætning af et par high-performance træningstights og træningselastikker, som gør det muligt for dig, at tilføre en større/øget belastning i det træningsmiljø, du i forvejen bevæger dig i. På den måde, er det muligt at øge den neurale stimuli (aktivering af nervesystemet) og den muskulære aktivering af de enkelte muskelfibre, så din træningsmængde bliver endnu mere effektiv, end den allerede er. Tænk, hvis de 10.000 timer kan skæres ned til 8.000 timer. Eller hvis de 10.000 timer kan effektiviseres yderligere.  

Etablering af KI:PE

Baseret på ovenstående filosofi, blev KI:PE stiftet i sommeren 2018, og siden stiftelsen, har vi oplevet en voldsom interesse for vores produkter på tværs af aktivitetsgrupper. Bag vores produkter lægger flere års forskning og diverse fagspecialisters sparring og rettelser, så vi i sommeren 2018 kunne lancere produkter, som passer ind i stort set alle former for aktivitet. Ved at betragte menneskets bevægemønster fra et nyt perspektiv, arbejder vi fra KI:PE målrettet og fokuseret mod at konstant at tilbyde dig et ideelt og funktionelt træningsredskab, som giver dig maksimalt udbytte af din træning. 

Alle produkter fra KI:PE er udviklet i Danmark med fokus på høj kvalitet af anvendte materialer, høj slidstyrke og en stor funktionalitet. 

Vision

Vores ambition og drivkraft i KI:PE er at hjælpe dig endnu tættere på at nå dit fulde potentiale og udløse dit talent! Vi arbejder ud fra følgende læresætning; "enhver præstation, du leverer i  morgen, er resultatet af træningsindsatsen idag." 

Lad os være med på din rejse mod at nå de resultater, du ønsker!  

 

1 kommentar

  • Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    ttmfxwyhhr

Indsend en kommentar

Navn .
.
Besked .